Studenter og Nyutdannede

Summer Internship, sommerjobb, deltidsjobb og studentpraksis byr på mange spennende og utfordrende muligheter i DNB.

Graduate
Er du nesten ferdig med studiene eller nettopp begynt å jobbe? Bli en del av DNBs Graduateprogram!

Som graduate i DNB vil du bli plassert i et forretningsområde som matcher din ekspertise og dine preferanser. Det forventes at du inntar en aktiv rolle i ditt team og at du er beredt til å håndtere utfordrende arbeidsoppgaver fra første dag. Fra oss kan du forvente god støtte fra din nærmeste leder sammen med muligheten for å lære fra de beste på det aktuelle området.

Summer internship
Et Summer Internship i DNB gir deg en unik mulighet til å få erfaring fra Norges største bank. Som summer intern vil du ha utfordrende arbeidsoppgaver og få tett oppfølging gjennom hele perioden. Du vil også få anledning til å være med på et todagers caseseminar hvor alle interns samles for å løse aktuelle caser. Oppholdet varer fra midten av juni til midten av august.

De fleste avdelingene ønsker studenter som er ferdig med tredje eller fjerde studieår, men DNB Markets åpner for studenter fra og med andre til fjerde studieår. Hvilken utdanning som kreves kommer an på hvilket område du søker internship i. Vi trenger folk med forskjellig utdanning og alt fra teknologi og innovasjon til økonomi og finans vil være relevant.

Deltidsjobb
En deltidsjobb i DNB kan by på arbeidsoppgaver innen salg, service og rådgivning, og kan åpne dører for fremtidige muligheter i konsernet. Du må være minst 18 år og ha fullført minst ett års høyere utdannelse (universitets- eller høyskolenivå) for å starte i deltidsjobb i DNB.

Vi legger løpende ut deltidsstillinger i Oslo, Stavanger, Bergen, Gjøvik og Trondheim.

Du får god arbeidserfaring ved å jobbe med utfordrende oppgaver, samtidig som du er del av et hyggelig miljø. Du jobber sannsynligvis kveld og helg, men hvor ofte kommer an på stillingen din.

Se og søk på ledige stillinger her.

Lagre kategori som RSS-feed
Viser 1 til 2 av 2 jobber
Velg med mellomromstasten for å vise det fullstendige innholdet i jobbinformasjonen.
Velg med mellomromstasten for å vise det fullstendige innholdet i jobbinformasjonen.
Søkeresultater for "". Viser 1 til 2 av 2 jobber Bruk Tab-tasten til å navigere i jobblisten. Velg å vise fullstendige detaljer for jobben.