Teknologi

Bankene er i endring
DNB er mer enn en bank. Vår ambisjon er å bli et av Europas ledende teknologiselskaper. Derfor er vi stadig på jakt etter flere medarbeidere med forskjellige teknologisk bakgrunn og kompetanse. Bank og finans-bransjen gjennomgår nå en stor transformasjon og kundeadferd er under konstant endring. En kritisk del av dette er å etablere raskere og mer effektive prosesser i banken.

DevOps

DNB er på en endringsreise hvor vi beveger oss bort fra tradisjonelle prosjektbaserte arbeidsmåter til mer stabile, autonome team med ende-til-ende-ansvar for ett eller flere produkt. Vi har stort fokus på å bygge en bærekraftig engineering-kultur hvor IT-ingeniører trives og lykker, og så langt det lar seg gjøre jobber vi etter DevOps-tankegangen «you build it, you run it».

Bruk av data

Aktører som Spotify, Facebook og Netflix har bygget sine løsninger på å innhente store mengder data fra sine kunder og benytte disse til å skape brukervennlige og personlig tilpassede tjenester. Her har vi mye å lære, det jobbes mye med dette nå og aktiv bruk av kundedata vil være viktig for DNB i fremtiden.

Se og søk på ledige stillinger her.

 
Lagre kategori som RSS-feed
Søkeresultater for "". Side 1 av 1, resultat 1 til 5
Tittel Sted
Tilbakestill
Tech Lead Integration
Tech Lead Integration Oslo, Norge, 0191
Oslo, Norge, 0191
Software Engineer/Solution Architect Oslo, Norge, 0191
DevOps Engineer
DevOps Engineer Oslo, Norge, 0191
Oslo, Norge, 0191
Databasearkitekt/Software Engineer - datavarehus
Databasearkitekt/Software Engineer - datavarehus Oslo eller Bergen, Norge, 0191
Oslo eller Bergen, Norge, 0191
Fullstack Developer
Fullstack Developer Oslo, Norge, 0190
Oslo, Norge, 0190