Teknologien gir oss mulighet til å være tettere på kundene våre

Vi skal utnytte teknologiens fulle potensial gjennom utvikling av nye produkter og tjenester, samtidig som vi skal forenkle og forbedre systemer bygget for flere tiår siden.

Vi har løftet halve nettbanken opp i skyen, og skal fortsette med å flytte og utvikle tjenester etter en «cloud first-tilnærming» – uten at det går på kompromiss med stabilitet, sikkerhet eller eksisterende løsninger. Hver dag jobber vi sammen for å finne de beste løsningene for banken, kundene og folka våre.

Hos oss får du

  • Påvirke hverdagen til 233 000 bedriftskunder og 2,1 millioner personkunder
  • Bli en del av et proft lag som leder an i utviklingen av bransjen
  • Bruke kompetansen din til å løse noen av Norges mest komplekse utfordringer.


You build it, you run it

DNB er på en endringsreise hvor vi beveger oss bort fra tradisjonelle prosjektbaserte arbeidsmåter til mer stabile, autonome team med ende-til-ende-ansvar for ett eller flere produkter.

Vi har stort fokus på å bygge en bærekraftig engineering-kultur hvor IT-ingeniører trives og lykkes. Så langt det lar seg gjøre, jobber vi etter DevOps-tankegangen «you build it, you run it».

Datadrevet innovasjon

Vi har mange kunder og store mengder data. Innsikt fra stordataanalyser skal brukes aktivt som beslutningsgrunnlag på tvers av ulike forretningsområder og domener. I kampen mot økonomisk kriminalitet bruker vi blant annet grafdatabase-teknologi som gir oss innsikt i kundemønstre og komplekse eierskapsstrukturer. Maskinlæring danner grunnlaget for transaksjonskategorisering for Pengebruk-funksjonen i mobilbanken.

Vi jobber med en massiv oppgradering av dataplattformen vår. Den skal utvikles med et bredt spekter av nye teknologier i skyen og gjøre oss i stand til å samle, håndtere og utnytte dataenes fulle potensial.

Lagre kategori som RSS-feed
Viser 1 til 6 av 6 jobber